Català Español
fonsLogo C/ Sicilia, 151
Barcelona 08013

Tel: 93 2459707
comercial@pielectronique.es
ELYX ®

Elyx ®

Elyx ® és un software de gestió elaborat pel Departament de Desenvolupament de Projectes de Pi Electronique. Elyx ® consta de diversos mòduls i ha estat dissenyat perquè des de l'ordinador es pugui portar la gestió integral de les instal·lacions implementades amb els sistemes de Punt de Venda de Pi Electronique.

El sistema de gestió de base de dades utilitzada per emmagatzemar transaccions i dades és de Microsoft SQL Server i fa servir una arquitectura client-servidor. És un sistema que aporta seguretat i confidencialitat a la gestió de les transaccions.

El paquet de software Elyx ® consta de diverses aplicacions:
  • Elyx Config : És el programa de configuració que permet establir la infraestructura del sistema de gestió. Aquí és on es configuren els modes de funcionament, els punts de venda, els terminals connectats al sistema, els perfils d'usuari amb les autoritzacions respectives i les contrasenyes d'accés al programa, tot mantenint la base de dades.
  • RecepSQL : Mòdul automàtic de comunicació que fa de doble enllaç entre els terminals utilitzats en el sistema i el BackOffice. Es coneix com a doble enllaç perquè les vendes realitzades als punts de venda es registren a la base de dades en temps real i totes les modificacions de la programació (carta d'articles, promocions, caixers, teclat, etc) són enviats als terminals en temps real o event programat segons calendari. Així doncs, s' estableix un veritable intercanvi intel·ligent entre el sistema de TPVs i la gestió de vendes i d' estoc al software de BackOffice.
  • Elyx Restaurant : Aquesta aplicació permet que l' usuari modifiqui la programació de la carta, classificacions, teclats, claus de cambrers, etc. Tot allò que hi trobem al terminal pot ser programat des d'aquest programa.
  • Elyx Stock : El programa d' estoc està concebut per a funcionar en connexió amb el sistema de gestió de TPVs. Ha estat pensat i dissenyat per a fer front a gairebé la totalitat dels requeriments dels camps de finances, compra i venda de productes i llistats d' anàlisi. Cobreix totes les etapes d' aprovisionament, des de la comanda fins a la facturació i al mateix temps integra una àmplia gestió de fitxes tècniques.
  • Elyx RH : És el mòdul que permet programar les claus físiques dels cambrers i encarregats, generar empleats i la gestió del calendari laboral, controlar el fluix de fulls de caixa que arriben als terminals o els que són generats directament a l'ordinador.
  • Elyx Client : Mòdul que permet la centralització de la gestió de comptes de clients: saldos, descomptes, ofertes, consums, etc. També facilita el seguiment de les seves facturacions.
Amunt
PI Handy
Pi Spin 8"
Pi Spin 15"
Avall
clarisonic mia uk clarisonic mia 2 uk clarisonic brush clarisonic mia 2 maxi dresses cheap wedding dresses cocktail dresses gucci outlet louis vuitton bags louis vuitton outlet borse louis vuitton louis vuitton kopen sac louis vuitton louis vuitton mbt schuhe