Català Español
fonsLogo C/ Sicilia, 151
Barcelona 08013

Tel: 93 2459707
comercial@pielectronique.es
BENVINGUT A PI ELECTRONIQUE

PI Electronique

PI ELECTRONIQUE ESPAÑA és el distribuïdor nacional i únic servei tècnic oficial per a tota la gamma de productes PI. Amb seu a Barcelona, estem especialitzats en el control i gestió d'establiments d'hosteleria i comerç

PI ELECTRONIQUE, empresa fundada a França a l'any 1983, es dedica al disseny i fabricació de Terminals Punt de Venda i d'aplicacions informàtiques tant per al registre com per a la gestió i anàlisi de dades. L'empresa compta amb un departament d'I+D propi on es duen a terme les tasques d'anàlisi, concepció i creació d'hardware i software.

Des de la seva fundació, PI ELECTRONIQUE ha dedicat els seus esforços de forma exclusiva al desenvolupament de terminals per a tot tipus d'establiments de restauració (restaurants tradicionals, bars, pubs, fast-food, cantines i col.lectivitats, càtering, restaurants d'aeroports, estacions de tren i autopistes entre d'altres), botigues (incloent-hi nombrosos duty free als principals aeroports europeus com ara Charles de Gaulle, Orly, Schipol...) i establiments hotelers.

Algunes xifres poden il·lustrar la fiabilitat dels nostres sistemes arreu del món. Més de 65.000 terminals i els seus corresponents perifèrics de les sèries Home Touch i Spin; 7.000 Home Handy (terminals de mà) connectats en la seva majoria a programes de gestió (Back-office), una bona part dels quals estan instal·lats a Espanya i més concretament a Catalunya, amb milers d'equips i perifèrics en marxa donant servei a les principals cadenes de restauració nacionals.

L'èxit de PI ELECTRONIQUE es basa principalment en el coneixement del mercat i la immediata adaptació dels productes resultants a les necessitats de cada client, objectiu que s'aconsegueix mitjançant el constant desenvolupament i millora tant del hardware com de les aplicacions informàtiques de Front i Back-office (Registre i Gestió) tot responent als requeriments que cada dia genera sectors tan dinàmics al nostre país com la restauració, l'hosteleria i el comerç.

Si en geometria el número PI és una constant infinita que relaciona el diàmetre de la circumferència amb la longitud del seu perímetre, en el nostre àmbit PI representa l'avanç constant cap a sistemes de registre i gestió cada cop més acurats i amb possibilitats de millora ilimitades resultants de la interacció entre la tècnica informàtica i la demanda d'usuaris exigents i professionals.

A PI ELECTRONIQUE volem compartir amb els nostres clients la seguretat que deriva de la nostra independència respecte a sistemes operatius que han demostrat la seva ineficàcia en entorns de treball continu i d'alts nivells d'exigència. Els nostres equips, dissenyats i fabricats íntegrament a la central de Les Ulis (França), asseguren la perdurabilitat de les dades i del seu posterior tractament i gestió, ja sigui a un restaurant o botiga familiars o a les cadenes de restauració més prestigioses.

No invertim en publicitat perquè el nostre millor aparador es troba a les botigues dels aeroports europeus, als boulevards de Paris o al recinte de Disneyland, als estadis alemanys, a les exclusives botigues dels Emirats Àrabs, a totes les estacions de servei de la xarxa d'autopistes franceses o sense anar més lluny als millors restaurants del Passeig de Gràcia, de la Barceloneta o del Port Olímpic de Barcelona.

PI Electronique

Amunt
PI Handy
Pi Spin 8"
Pi Spin 15"
Avall
clarisonic mia uk clarisonic mia 2 uk clarisonic brush clarisonic mia 2 maxi dresses cheap wedding dresses cocktail dresses gucci outlet louis vuitton bags louis vuitton outlet borse louis vuitton louis vuitton kopen sac louis vuitton louis vuitton mbt schuhe